10 důvodů proč začít s online výživou?

Share/Bookmark
16.6.2010

Profesionální poradenství. Veškerá komunikace, tvorba jídelníčku a výživových doporučení probíhá ve Vašem osobním online deníku a pomocí SKYPE konzultací.

10 důvodů proč začít u nás!

  1. V rámci systému e-výživa ušetříte mnoho času za cestování na osobní schůzky za výživovým poradcem. Veškerá komunikace, tvorba jídelníčků a výživových doporučení probíhá prostřednictvím internetu.
  2. Každý den jste v kontaktu se svým výživových koučem. Přes komunikátor mu zasíláte aktuální dotazy a on Vám do 24 hodin odpoví.
  3. Na konci každého týdne poradce vyhodnotí Vaše dosažené výsledky, zhodnotí dosavadní stravovací zvyklosti a následně provede aktualizaci doporučení pro úpravu jídelníčku do dalších dnů. Čeká-li Vás změna denního režimu (dovolená, služební cesta…), dostanete od výživového poradce rady jak přizpůsobit jídelníček novému prostředí.
  4. Díky on-line komunikaci jste každý den „pod dohledem“ – úprava Vašich stravovacích zvyklostí probíhá maximálně efektivně. V pravidelných intervalech se „setkáváte“ se svým výživovým poradcem v rámci schůzek na Skype.
  5. Je-li Vaším cílem redukce nadváhy, úprava složení stravy, budování svalové hmoty nebo třeba zvýšení fyzické a sportovní výkonnosti, můžete využít velmi intenzivního měsíčního programu nebo delších – čtvrtletních či půlročních programů, které na pevno„zakonzervují“ Vaše nové stravovací zvyklosti.
  6. Tvorba jídelníčku a výživových doporučení probíhá přísně individuálně. Nedostanete žádný univerzální jídelníček, který by byl s velkou pravděpodobností pro Vaši osobu zcela neefektivní.
  7. Díky spolupráci s námi poznáte co jste ve svém dřívějším jídelníčku dělali špatně, ale hlavně velmi rychle zjistíte, co na Vás opravdu zabírá. Během krátké doby zaznamenáte první výsledky a ověříte si, že pro jejich dosažení není nutné podstupovat žádné drastické diety, konzumovat specielní potraviny či doplňky stravy. Vaše výsledky budou dosaženy čistě „přírodní cestou“ – pouhou změnou jídelníčku a pohybových zvyklostí.
  8. Vyhnete se jo-jo efektu. Protože Váš nový stravovací režim bude mít „hlavu a patu“, bude ctít Vaše genetické faktory, Váš zdravotní stav, Vaše možnosti fyzické aktivity, Vaše pracovní a rodinné vytížení, bude v souladu s Vaším životním stylem. To vše zajistí trvalost dosažených výsledků.
  9. Díky spolupráci  získáte nezbytné znalosti o výživě, kterých můžete následně využívat po celý svůj život. Budete schopni správně reagovat na náhlé změny životního stylu či zdravotního stavu, které by mohly mít negativní vliv na Váši postavu, tělesnou hmotnost či zdravotní stav.
  10. Dlouhodobá úprava jídelníčku představuje významný ochranný prostředek proti příchodu civilizačních onemocnění (obezita, diabetes mellitus 2. typu, vysoký krevní tlak, zvýšené hladiny krevních tuků a cholesterolu, srdečně cévní choroby, nádorová onemocnění, dna, zácpa…)

Mgr. Vlastimil Chadim

Diskuze

Příspěvek od Karel 10 | 24.07.2011, 14:46:52
Taé bych měl zájem třeba jen o sestavení jídelníčku. :-)

Příspěvek od Monika Galatova | 14.07.2011, 19:48:52
dobrý deň, zaujala ma Vaša forma riešenia výživy. Mala by som záujem o takéto poradenstvo a spoluprácu. S POZDRAVOM Monika galatova

Příspěvek od Mazúrová Katarína | 18.01.2011, 11:12:54
Dobrý deň, zaujala ma Vaša forma riešenia výživy. Mala by som záujem o takéto poradenstvo a spoluprácu. S POZDRAVOM Mazúrová Katarína

Příspěvek od Marek Doležal | 29.09.2010, 00:04:11
Pan Chadim mi pomohl objasnit proč je důléžité snídat a proč jíst dobře. Ale bez tréninku to nejde:)